Siirry sisältöön

Kaukolämpötuotteet

Lämmitä ympäristöystävällisesti – hiilineutraali kaukolämpö on vihreä, luonnollinen valinta.

Olemme ensimmäinen suomalainen yhtiö, jonka kaukolämpö täyttää tiukat kansainväliset EKOenergia-kriteerit.

Tolkkisten voimalaitoksemme Porvoossa tuottaa uusiutuvilla energialähteillä ympäristöystävällistä kaukolämpöä sekä tiukat kansainväliset kriteerit täyttävää, EKOenergia-merkittyä EKOlämpöä. Biopolttoaineena käytämme muun muassa metsähaketta, mikä ei sovellu muuhun jatkokäyttöön.

Kaukolämpötuotteitamme myydään sekä kuluttaja- että yrittäjäasiakkaillemme. Valitsemalla ympäristöystävällistä kaukolämpöämme kotisi tai yrityksesi lämmittämiseen, välität samalla kanssamme tulevista sukupolvista! Voit tarkistaa, sijaitseeko kotisi Porvoon Energian kaukolämmön jakelualueella kaukolämpökartastamme.

Valitse vihreää tai kaikista vihreintä!

Porvoon Energialla on myynnissä kaksi ympäristöystävällistä kaukolämpötuotetta. Olemme ensimmäinen suomalainen yhtiö, jonka kaukolämpö täyttää tiukat kansainväliset EKOenergia-kriteerit, ja jolle on myönnetty lupa myydä EKOlämpöä. Ole siis edelläkävijä ja valitse kaikista vihrein EKOenergia-merkitty EKOlämpömme!

PBElämpö

Perinteinen vihreä ja hiilineutraali kaukolämpö.

Hinta kulutuksen mukaan

  • kotitalousasiakkaille 71,68 €/MWh (sis. alv. 24%),
  • yritysasiakkaille ja taloyhtiöille 57,81 €/MWh (sis. alv. 0%).

EKOlämpö

EKOenergia-merkitty EKOlämpö, myynnissä 1.6.2022 alkaen.

Hinta kulutuksen mukaan

  • kotitalousasiakkaille 72,92 €/MWh (sis. alv. 24%),
  • yritysasiakkaille ja taloyhtiöille 58,81 €/MWh (sis. alv. 0%).

Voit tutustua talotyyppikohtaisiin esimerkkikulutuksiin ja -kustannuksiin Kaukolämpöön liittyminen -sivulla.

Oletko yrityksen tai taloyhtiön edustaja?

Vaikuta hiilijalanjälkeesi valitsemalla Porvoon Energian ympäristöystävällinen, markkinoiden vihrein EKOlämpö!

EKOlämpömme tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä Tolkkisten voimalaitoksellamme Porvoossa. EKOenergialla on tiukat tuotantokriteerit, jotka asettaa ja joiden noudattamista valvoo vuosittain Suomen luonnonsuojeluliitto. Liitto myös hallinnoi EKOenergia-merkin käyttöoikeuksia.

Näytä edelläkävijyytesi!

EKOenergia-merkityn EKOlämmön tilaajille lähetetään EKOenergia-todistus. Lisäksi EKOlämmöllä lämmittävä asiakkaamme on oikeutettu käyttämään pian lanseerattavaa vastuullisuusmerkkiä, jolla voi tehokkaasti viestiä vastuullisuudesta ja ympäristöystävällisestä valinnasta kaikille sidosryhmille esimerkiksi liiketiloissa, verkkosivustolla tai mainonnassa.