Siirry sisältöön

Luonnollinen valinta

Päästötöntä ja hiilineutraalia energiaa

Kodin sähkösopimukset & Pienyritykset

Kun vuosikulutus alle 60 000 kWh/vuosi

Tutustu sopimuksiin

Yritysmyynti, suurasiakkaat

Vuosikulutus 60 000 kWh/vuosi tai enemmän

Tutustu sopimuksiin

Sähkönvihreää energiaa Porvoosta

Me täällä Porvoon Energiassa emme ainoastaan myy sähköä, tuotamme sitä myös. Olemme erityisen ylpeitä omista uusiutuvan energian voimaloistamme, joihin olemme viime vuosina panostaneet tuntuvasti. Porvoon ja Loviisan biovoimalaitokset tuottavat energiaa metsähakkeesta. Haminassa tuotamme sähköä maa-asenteisessa aurinkovoimalassa. Samalta alueelta saamme myös tuulivoimaa. Osakkuusvoimaloita meillä on ympäri maan sekä myös muissa Pohjoismaissa.

Pyrimme jatkuvasti lisäämään omaa tuotantokapasiteettiamme. Näin voimme taata vakaan hinnan ja vaikuttaa sekä omaan että asiakkaidemme ekologiseen kädenjälkeen myönteisesti. Siksi tulemme panostamaan ympäristöä säästäviin tuotantomuotoihin kuten veteen, tuuleen, aurinkoon ja biovoimaan myös jatkossa.

Hinnastot

Löydät täältä kaikki yleiset hinnastomme. Tarkista käyttöenergian hinta sopimustyypeittäin, sähkön siirtohinta tai sähköveron osuus. Löydät myös sähköliittymiemme hinnat sekä yleisen palveluhinnastomme.

Selaa hinnastoja

Tutustu sähkösopimuksiimme

Ensimmäinen oma koti? Muutto omakotitaloon? Kenties uusi kesämökki? Tarjoamme oikean sähkösopimuksen joka elämäntilanteeseen. Kaikki myymämme sähkö on päästötöntä!

Tutustu

Vihreä energiamme

Valitsemalla ympäristöystävällistä energiaa välität kanssamme tulevista sukupolvista.

Lue lisää

Yhteiskuntavastuu

Kaikki myymämme sähkö on päästötöntä ja kaikki tuottamamme kaukolämpö on lähes 100 % uusiutuvaa.

Lue lisää