Siirry sisältöön

Sähkösopimukset
yrityksille

Kaikki myymämme sähkö on hiilineutraalia ja uusiutuvaa.

PBE YRITYSTARIFFI on toistaiseksi voimassa oleva, vakaa ja pitkällä aikavälillä kilpailukykyinen sähkösopimus. Energian hinta perustuu sähköpörssin kehitykseen pidemmällä ajanjaksolla. Huoleton ja helppo ratkaisu silloin, kun et halua seurata hintojen kehitystä pörssissä tai huolehtia sopimusten voimassaoloajoista. Hintamuutokset ilmoitamme kuukautta ennen.

PBE Q on toistaiseksi voimassa oleva, Nord Pool -sähköpörssin noteerausten pohjalle rakentuva ja markkinahintoja seuraava sähkösopimus. Energian hinta tarkastetaan neljä (4) kertaa vuodessa: 1.1., 1.4., 1.7. ja 1.10. Uusi hinta on tiedossa aina kuukautta ennen uuden hintakauden alkua. Sopimus tuo sähköpörssihinnoittelun lähemmäs yritystäsi, mutta kolmen (3) kuukauden hintajaksot tasoittavat sopivasti pörssihinnoittelun hintavaihteluja.

PBE SPOT -tuotteen myyntihinta perustuu Nord Pool  -sähköpörssin Elspot -markkinoilla noteerattavaan sähkön markkinahintaan. Energian hinta PBE SPOT -sähkösopimuksessa muodostuu käyttömaksusta, joka on sama kuin Suomen alueen sähkömarkkinahinta tunneittain (PBE SPOT H). Vaihtoehtoisesti hinnoittelu voi perustua myös kuukauden keskihintaan (PBE SPOT M). Lisäksi veloitamme perusmaksun sekä kiinteän välityspalkkion.

PBE FIX on 1-3 vuoden kiinteähintainen määräaikainen sopimus. Hinta määräytyy sopimuksen tekohetken sähköpörssikurssihintojen perusteella. Koko sopimusajan voimassa oleva kiinteä hinta on huoleton. Sopimus muuttuu sopimusajan jälkeen automaattisesti toistaiseksi voimassa olevaksi PBE YRITYSTARIFFI -sähkösopimukseksi.

PBE PRO on dynaaminen sähkösopimus, mikä on suunnattu erityisesti suurasiakasyrityksille. PBE PRO on aktiivinen sähköpörssituote, jossa yrityksesi pääsee ostamaan sähköä suoraan sähköpörssin päivän hintaan. Sähkön hinnan voi halutessaan varmistaa tekemällä hintakiinnityksiä jopa kahdeksi (2) vuodeksi eteenpäin. PBE PRO on oikea tuote yrityksellesi, kun haluat käyttämäsi sähkön aktiiviseen seurantaan ja hankintaa hoidetaan pitkäjänteisesti sekä aktiivisesti sähkömarkkinoiden hintatilanne huomioiden.

Sähköpörssi:

http://www.nordpoolspot.com/

http://www.nasdaqomx.com/commodities

Yritysmyynti

Onko yrityksesi vuosikulutus enemmän kuin 60 000 kWh? Kysy tarjousta!

(kiinteähintainen määräaikainen PBE MIX ja dynaaminen PBE PRO)

Yritysmyynti puh. (019) 661 4220 tai vaihde (019) 661 411, ma-pe klo 8.00-16.00
yritysmyynti@pbe.fi

Hinnastot

Asiakaspalvelu

Onko sähkön vuosikulutus yrityksessäsi alle 60 000 kWh?

Voit hoitaa yrityksesi sähkösopimuksen vaivattomasti asiakaspalvelussamme:

Soita (019) 661 4230
ma-to klo 9-17.00, pe klo 9-15.00
asiakaspalvelu@pbe.fi

Asiakaspalvelu

Ympäristöystävällistä sähköä

Porvoon Energia tuottaa ja tarjoaa ympäristöystävällisiä energiapalveluja.

Lue lisää

Kysyttävää laskusta?

Katso vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin!

Tutustu