Märkä räntä ja lumi aiheuttaa sähkökatkoksia alueellamme

Julkaistu: 23.11.2017, 12:03
Päivitetty: 22.12.2017, 12:03

Märkä räntä ja lumi tarttuu puihin ja oksiin. Sähköjohtojen päälle pudonneet raskaat, märät oksat ja puut aiheuttavat sähkökatkoksia eri puolilla aluettamme. Tällä hetkellä noin 40 kotitaloutta on ilman sähköä. Ensimmäisen vikailmoituksen saimme keskiviikko iltana klo 21:06 . Katkoksia on esiintynyt pääasiassa Bjurbölessä, Kalaxissa, Isnäsissä, Kabbölessä ja Sarvisalon pohjoispäässä. Päivän mittaan voi vielä esiintyä uusia vikoja.

Tilanteen kehittymistä voit seurata reaaliajassa nettisivuillamme olevalta häiriökartalta.

Mikäli kiinteistön sähköt käyttäytyvät oudosti, esim. valot palavat kirkkaammin tai himmeämmin, on sähköt välittömästi katkaistava pääkatkaisijasta ja soitettava hätäilmoitusnumeroomme 020 690 144. Syynä voi olla sähköverkon nk. nollavika, jolloin vaarana ovat laitevauriot, tulipalo ja sähköiskut.

Työtämme nopeuttamiseksi pyydämme teitä ilmoittamaan meille, mikäli huomaatte kaatuneen puun tai oksia roikkumassa linjalla. Ilmoituksen voi tehdä vikailmoitusnumeroomme 020 690 144.

MUISTUTAMME! Mikäli näette maassa makaavia sähköjohtoja kehotamme olemaan todella varovaisia. Johtoihin ei missään nimessä saa koskea, vaan raivaustyöt on jätettävä asentajillemme.

 

Porvoon Sähköverkko nostaa valmiustasoaan

 Sääennusteen mukaan torstaina aluettamme lähestyy talvimyrsky. Nostamme viankorjaus- sekä vikailmoitusvalmiuttamme. Asiakkaita pyydetään varautumaan mahdollisiin sähkökatkoksiin. Tilanteen kehittymistä voi seurata reaaliajassa kotisivuillamme olevalta häiriökartalta. Vikailmoituksen voi tehdä kotisivuillamme, lomake löytyy oikeasta alakulmasta.