Sähkökatkoksia Porvoon alueella

Julkaistu: 13.12.2017, 08:45
Päivitetty: 22.12.2017, 13:11

Tilanne 13.12. klo 8:30

Tilanne on rauhoittunut yön aikana ja vikoja on saatu hyvin korjattua. Tällä hetkellä noin 40 kotitaloutta on ilman sähköä Jakarin alueella. Jakarin vika johtuu Fingridin kantaverkkoviasta, joka nyt on paikannettu ja pyritään saamaan korjattua aamupäivän aikana. Fingrid hoitaa korjaustyöt.

Pienjännitevikoja on myös saatu hyvin korjattua. Mikäli kiinteistön sähköt käyttäytyvät oudosti, esim. valot palavat kirkkaammin tai himmeämmin, on sähköt välittömästi katkaistava pääkatkaisijasta ja soitettava vikailmoitusnumeroon 020 690 144. Syynä voi olla sähköverkon ns. nollavika, jolloin vaarana ovat laitevauriot, tulipalo ja sähköiskut.

 

Tilanne 12.12. klo 23:20

Vikojen paikannukset ja vian korjaustyöt ovat illan aikana edenneet ja tällä hetkellä noin 400 kotitaloutta on ilman sähköä. Fingridin kantaverkkovika on paikannettu asemavälille Sannainen -Tjusterby. Tarkkaa vikapaikkaa etsitään yhä.

Tekniset päivystäjämme ja asentajamme jatkavat töitä yön yli ja tarpeen mukaan vielä aamulla.

Työmme nopeuttamiseksi ilmoittakaa numeroon 020 690 144, mikäli huomaatte kaatuneen puun tai oksia roikkumassa linjalla.

MUISTUTAMME! Mikäli näette maassa makaavia sähköjohtoja, kehotamme olemaan todella varovaisia. Johtoihin ei missään nimessä saa koskea, vaan raivaustyöt on jätettävä asentajillemme.

Kiitämme aktiivisia asiakkaitamme, jotka ovat ilmoittaneet kaatuneista puista ja siten nopeuttaneet työtämme. Pahoittelemme vielä sähkökatkoksista asiakkaillemme aiheutunutta haittaa. Päivitämme tilanteen seuraavan kerran keskiviikkoaamuna.

 

Tilanne klo 20:20

Työmme nopeuttamiseksi ilmoittakaa meille, mikäli huomaatte kaatuneen puun tai oksia roikkumassa linjalla. Ilmoituksen voi tehdä numeroon 020 690 144.

Tällä hetkellä noin 4000 kotitaloutta on ilman sähköä. Fingridin kantaverkkovika vaikuttaa osittain myös meidän alueemme verkkoon.

Mikäli kiinteistön sähköt käyttäytyvät oudosti, esim. valot palavat kirkkaammin tai himmeämmin, on sähköt välittömästi katkaistava pääkatkaisijasta ja soitettava vikailmoitusnumeroon 020 690 144. Syynä voi olla sähköverkon ns. nollavika, jolloin vaarana ovat laitevauriot, tulipalo ja sähköiskut.

MUISTUTAMME! Mikäli näette maassa makaavia sähköjohtoja kehotamme olemaan todella varovaisia. Johtoihin ei missään nimessä saa koskea, vaan raivaustyöt on jätettävä asentajillemme.

 

Tilanne klo 19:00

Fingridin kantaverkossa välillä Ahvenkoski – Porvoo olevaa katkosta selvitetään parhaillaan. Tämä kantaverkon katkos vaikuttaa osittain häiriökarttamme toimintaan. Häiriökartan tilanne elää hetkittäin viiveellä. Pyrimme korjaamaan tilannetta mahdollisuuksien mukaan ja tarvittaessa manuaalipäivityksillä.

 

Tilanne klo 17:00

Sähköjohtojen päälle pudonneet raskaat, märät oksat ja puut aiheuttavat sähkökatkoksia eri puolilla aluettamme. Tällä hetkellä noin 2800 kotitaloutta on ilman sähköä. Tilanne vaihtelee korjauskytkentöjen edetessä. Uusia sähkökatkoksia voi esiintyä edelleen.

Tilanteen kehittymistä voit seurata reaaliajassa nettisivuillamme olevalta häiriökartalta. Kartta avautuu tästä.

Mikäli kiinteistön sähköt käyttäytyvät oudosti, esim. valot palavat kirkkaammin tai himmeämmin, on sähköt välittömästi katkaistava pääkatkaisijasta ja soitettava sähköverkon vikailmoitusnumeroomme 020 690 144. Syynä voi olla sähköverkon nk. nollavika, jolloin vaarana ovat laitevauriot, tulipalo ja sähköiskut.

Henkilökuntamme tekee parhaansa, että viat saadaan korjattua mahdollisimman pian.

 

Tilanne klo 15.50

Porvoon Sähköverkko selvittää parhaillaan Porvoon alueella katkosten syitä. Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa.