Siirry sisältöön

Yhteistyökumppaniesittely

Yhteistyötä Creative Peakin kanssa

Viestintä- ja suunnittelutoimisto Creative Peak on yksi Porvoon Energian viestinnän yhteistyökumppaneista.

Yhtiön toimitusjohtaja Päivi Ahvonen näkee Porvoon Energian vastuullisesti toimivana ja yhtenä Suomen ympäristöystävällisimmistä energiayhtiöistä.

”Porvoon Energia on meille luonteva ja mieluisa yhteistyökumppani. Yhteistyö on sujunut tosi hyvin ja haluamme syventää sitä entisestään”, hän toteaa.

Creative Peakin asiakkaina on kaupunkeja, yrityksiä, yhteisöjä ja tutkimuslaitoksia pääasiassa Porvoossa, Loviisassa, Kotkassa ja Helsingissä.

“Vastuullisuus ja yhteiskuntavastuu ovat teemoja, jotka kiinnostavat meitä niin viestinnän kuin itse sisällön näkökulmasta”, tähdentää Ahvonen, joka on myös viestintä- ja konseptisuunnittelija.

Creative Peakin tiimiin kuuluvat Päivi Ahvonen, Venla Isotalo (harjoittelija), Sini Hakkarainen, Milla Kaukiainen, Sanna Nylén ja Seppo Iisalo. Koirat Valo ja Pele ovat päivittäin toimistolla.

Viestintää ja perinteisiä mainostoimistotöitä

Creative Peakin tiimi kouluttaa ja sparraa viestinnässä, tekee konseptisuunnittelua ja palvelumuotoilua sekä perinteisiä mainostoimistotöitä, brändäystä, visuaalisia identiteettejä ja tilasuunnittelua.

“Kaikkiin projekteihin kerätään aina se paras tiimi”, Ahvonen kertoo.

Viestinnän suunnittelun ja toteutuksen lisäksi yhtiö tuottaa myös kaikenlaisia ​​julkaisuja aikakaus-, harraste-, asiakas- ja järjestölehdistä vuosikertomuksiin, raportteihin ja esitteisiin. Porvoon Veden Puhdas vesi ja Porvoon Energian Eko-lehti ovat esimerkkejä asiakaslehdistä.

Milla Kaukiaisen osaavaa, taitollista jälkeä on nähtävissä Eko-lehdessä. Kokemusta alalta hänelle on kertynyt, sillä hän on työskennellyt Creative Peakin palveluksessa 14 vuotta.

”Tykkään lehtien tekemisestä. Lehti on iso kokonaisuus. Graafikon haasteena tuoda se sellaiseen muotoon, että lukija kiinnostaa ja tarttuu siihen”, hän toteaa.

Juuret vahvat Loviisassa

Creative Peakin historia juontaa vuoteen 2000, jolloin yritys aloitti osakeyhtiönä nimellä Peak press & productions Ab. Meneillään on nyt 20. toimintavuosi. Yhtiön kotipaikka on Loviisa.

Henkilökuntaa on tällä hetkellä kuukausipalkkaisia viisi, joista neljä on myös yrityksen osakkeenomistajia. Tiimiin kuuluu lisäksi toistakymmentä vakituista avustajaa kuten toimittajia, valokuvaajia ja verkkosuunnittelijoita.