Siirry sisältöön

Tiedote 03.03.2023 klo 10:34

Eräpäivän siirto tai laskun maksuasiat helposti Ropo Online-palvelussa - tai ota yhteys Ropoon

Eräpäivää voit siirtää veloituksetta ennen alkuperäistä eräpäivää. Muistutus- ja perintävaiheessa olevan laskun osalta maksuajan pidennyksestä aiheutuva kulu on enintään 5 € (yrityks... Lue koko tiedote ›

Sähköliittymät

Tältä sivulta löydät tietoa sähköliittymän tilaamisesta, muutosten tekemisestä olemassa olevaan liittymään sekä rakennusvaiheen sähköurakoinnista.

Mihin tarvitsen sähköliittymää?

Sähköliittymällä tarkoitetaan asiakkaan oikeutta liittyä Porvoon Sähköverkko Oy:n jakeluverkkoon. Kun tilaat sähköliittymän, saat sähköt tonttisi rajalle ja perustan sähkösopimuksen tekemiseen. Lisäksi tarvitset mittauskeskuksen ja liittymiskaapelin, jotka tilaat valitsemaltasi sähköurakoitsijalta.

Liittymäsopimus tehdään aina kirjallisesti. Sopimuksessa mainitaan liittymän koko, sijainti, hinta ja voimassaolo. Liittymismaksu löytyy hinnastostamme. Kun sopimus on allekirjoitettu, rakennamme tarvittavan jakeluverkon sovittuun paikkaan.

Ennen liittymän tilaamista

Ennen kuin tilaat liittymän, selvitä sähköistettävän kohteen tehontarve ja arvioi tulevaa kulutustasi oikean mittaustavan valitsemiseksi.

Kotitalousasiakkaat

Tilaa sähköliittymä

Yritysasiakkaat

Tilaa sähköliittymä