Siirry sisältöön

Näytä kaikki Häiriötiedotteet Tiedotteet Artikkelit

Arkisto

Rajun ukonilman tilanneseuranta

Tilanne 16.8. klo 15

Kaikki Kiira-myrskyn aiheuttamat sähköviat alueellamme on nyt korjattu.

 

Tilanne 15.8. klo 14

Rajuilman jälkeiset korjaustyöt jatkuvat. Alueellamme on vielä joitain sähköttömiä asiakkaita, esimerkiksi saaristossa. Sähköt pyritään palauttamaan tämän vuorokauden aikana, viimeistään huomenna.

Asiakkaita, jotka vielä ovat ilman sähköä mutta jotka ovat tehneet vikailmoituksen puhelimitse, kehotetaan mahdollisuuksien mukaan tekemään ilmoitus myös verkkosivujemme kautta osoitteessa www.porvooonenergia.fi. Vikailmoituslomake löytyy etusivun alalaidasta. Puhelimitse tehdyt vikailmoitukset on rekisteröity, mutta verkkolomakkeen täyttäminen nopeuttaa työnjohtajien työtä.

Kiira-myrskyn pahimmat vaikutusalueet olivat juuri Itä-Uusimaa ja Kymenlaakso. Porvoon Sähköverkko Oy arvioi, että myrskyn aiheuttamat häiriöt sähkönjakeluun ovat vuoden 2011 tapaninpäivän myrskyn tasoa, paikoin pahemmat.

 

Tilanne 14.8. klo 9.30

Olemme tänään aloittaneet pienjännitevikojen korjaukset jotka viikonlopun raju ukonilma aiheutti. Pyrimme saamaan kaikki pienjänniteviat korjattua vielä tämän päivän aikana. Osa saaristossa olevista vioista korjataan huomisen, tiistain aikana.

 

Tilanne 13.8. klo 18.00

Tällä hetkellä vielä reilut 100 asiakastamme on ilman sähköä. Korjaustöitä tehdään myöhään iltaan ja ne jatkuvat taas heti maanantai aamuna.

 

Tilanne 13.8. klo 7.00

Sähkövikojen korjaus on yön aikana edennyt aika hyvin ja tällä hetkellä noin 600 asiakastamme on vielä ilman sähköä. Korjaustyöt jatkuvat koko tämän päivän.

Ilmoituksen sähköviasta, linjoilla roikkuvista puista tai oksista tai maassa lojuvista linjoista voi tehdä vikailmoitusnumeroomme 020 690 144.

 

Tilanne 12.8. klo 23.30

Henkilökuntamme on työn touhussa ja korjaustöitä jatketaan läpi yön. Teemme parhaamme, että sähköt saadaan kaikille palautettua mahdollisimman pian. Sähköttä on tällä hetkellä vielä noin 2.300 asiakasta.

Mikäli näette maassa makaavia sähköjohtoja, kehotamme teitä olemaan todella varovaisia, niistä pitää pysyä vähintään 20 metrin päässä. Johtoihin ei missään nimessä saa koskea. Ilmoittakaa näistä aina vikailmoitusnumeroomme 020 690 144.

Porvoon Energia kiittää kaikkia aktiivisista yhteydenotoistanne.

Mikäli tilanne pysyy rauhallisena, päivitämme kotisivujamme taas sunnuntai aamupäivän aikana.

 

Tilanne 12.8. klo 22.00

Rajun ukonilman aiheuttamien sähkövikojen korjaukset meneillään.

Itä-Uudenmaan yli pyyhkäissyt kova ukkosrintama on aiheuttanut erinäisiä sähkövikoja eri puolilla aluettamme. Enimmillään noin 6.800 asiakasta oli ilman sähköä. Korjaukset ovat meneillään. Tilanteen kehittymistä voi seurata reaaliajassa häiriökartalta. Vikailmoitusnumeromme 020 690 144 toimii vuorokauden ympäri. Vikailmoituksen voi tehdä myös kotisivuillamme, jossa jatkamme tilanteesta raportointia illan edetessä.

 

Tilanne 12.8. klo 21.00

Mikäli kiinteistön sähköt käyttäytyvät oudosti, esim. valot palavat kirkkaammin tai himmeämmin, on sähköt välittömästi katkaistava pääkatkaisijasta ja soitettava vikailmoitusnumeroomme 020 690 144. Syynä voi olla sähköverkon nk. nollavika, jolloin vaarana ovat laitevauriot, tulipalo ja sähköiskut.

Työtämme nopeuttamiseksi pyydämme teitä ilmoittamaan meille, mikäli huomaatte kaatuneen puun tai oksia roikkumassa linjalla. Ilmoituksen voi tehdä vikailmoitusnumeroomme 020 690 144.

MUISTUTAMME! Mikäli näette maassa makaavia sähköjohtoja kehotamme olemaan todella varovaisia. Johtoihin ei missään nimessä saa koskea, vaan raivaustyöt on jätettävä asentajillemme.

Pahoittelemme asiakkaillemme ukonilman aiheuttamaa haittaa. Henkilökuntamme tekee parhaansa, että sähköt saadaan turvallisesti palautettua kaikille mahdollisimman pian.

 

Tilanne 12.8. klo 20.00

Tilanteen kehittymistä voit seurata reaaliajassa häiriökartaltamme. Kartta avautuu klikkaamalla tästä. Korjaustöihin pääsemme turvallisesti vasta kun ukkosrintama on ohittanut alueemme.