Siirry sisältöön

Näytä kaikki Tiedotteet Häiriötiedotteet Artikkelit

Arkisto

Etsimme palkanlaskijaa / kirjanpitäjää

Etsimme palkanlaskijaa / kirjanpitäjää Porvoon Energia -yhtiöiden palvelukseen Porvooseen. Työsuhde on vakituinen.

Olet osana taloustiimiä, jossa vastaat itsenäisesti kuukausi- ja tuntipalkkaisten palkanlaskennasta sekä siihen liittyvistä monipuolisista HR-töistä. Lisäksi toimit palkkahallinnon asiantuntijana ja tehtäviisi kuuluu soveltuvin osin kirjanpitotehtävissä avustaminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. merkonomi, tradenomi)
  • työkokemusta palkanlaskijan tehtävistä
  • numerotarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
  • itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
  • kykyä omaksua ja hyödyntää tehokkaasti uusia tietojärjestelmiä
  • positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

 

Mepco- tai MBP.NET-palkkajärjestelmien käyttökokemus sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Sovellamme Energiateollisuuden  työehtosopimuksia.

Tarjoamme kasvavan ja menestyvän yrityksen monipuoliset ja haasteelliset palkanlaskennan tehtävät sekä organisaation täyden tuen. Monipuolisen tehtävän myötä saat mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää toimintatapojamme.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa perjantaihin 15.6. asti:
Merja Wilkman, puh. 040 707 1944.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 20.6.2018 Porvoon Energian sivujen kautta www.porvoonenergia.fi. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi sekä CV:si. Huomioithan, että hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

 

Yritysesittely:

Porvoon Energia -yhtiöt on vakavarainen konserniyhtiö, jonka palveluksessa on noin 70 henkilöä.

Emoyhtiö Porvoon Energia Oy vastaa lämmön ja sähkön tuotannosta, lämmön ja maakaasun jakelusta, sähkön sekä maakaasun myynnistä. Tytäryhtiö Porvoon Sähköverkko Oy on verkkoyhtiö, joka vastaa sähkönjakelusta ja harjoittaa verkonrakennusurakointia.

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusnäkökohdat ovat keskeisiä asioita konsernimme toiminnassa. Porvoon Energia -yhtiöiden visiona on olla luonnollinen valinta asiakkailleen sähkön, kaukolämmön ja maakaasun sekä niihin liittyvien palvelujen tarjoajana.