Siirry sisältöön

Näytä kaikki Häiriötiedotteet Tiedotteet Artikkelit

Arkisto

Kaukolämmöltä uusi tuote suurten kulutusmäärien asiakkaille

Porvoon Energian kaukolämmön tuotetarjonta laajenee 1.10.2022 alkaen, kun nykyisten tuotteiden rinnalle otetaan käyttöön uusi PBEvakaa, joka on suunnattu erityisesti suurten kulutusmäärien asiakkaille.

Kaukolämmön tuotevalikoimasta löytyvän perinteisen PBElämpö-tuotteen rinnalle tuodaan alkavalle lämmityskaudelle uusi lämpötuote – PBEvakaa. Uusi tuote on suunniteltu erityisesti asiakkaille, joilla on suuri kulutus, mutta pienempi tehotarve, ja jotka haluavat ennakoida tulevan lämmityskauden kustannuksia asteen tarkemmin.

Kaikki tuotteemme ovat vihreää ja hiilineutraalia lämpöä, ja kaikkia Porvoon Energian kaukolämpötuotteita myydään sekä kuluttaja- että yrittäjäasiakkaille. Lisäksi molempia tuotteita – sekä PBElämpöä että PBEvakaata – saa myös Suomen luonnonsuojeluliiton EKOenergia-merkittynä EKOlämpönä. EKOlämpö-tuotteen hinta on kulutuksen mukaan aina + 1 €/MWh + alv valitun lämpötuotteen hinnan päälle.

Lisäinfoa tuotteistamme sekä tuotteiden vertailulaskuri ja hinnastot löytyvät kotisivuiltamme osoitteesta www.pbe.fi/vihreäälämpöä.

 

Porvoon Energia tarkistaa kaukolämmön hintojaan 1.10.2022 alkaen

Korotamme perinteisen PBElämpö-tuotteen perus- ja energiamaksua 18 %. Hinnankorotuksella katetaan maailmantilanteen seurauksena nousseiden polttoainekustannusten – erityisesti hakkeen – rajua hinnannousua.

Tilanne on monella tapaa haastava. Toivotaan, että suomalaiset metsänomistajat ovat jatkossa entistä aloitteellisempia tuomaan lisää puuta myyntiin, jotta myös kotimaisen hakkeen riittävyys saadaan turvattua tulevina lämmityskausina”, toteaa Porvoon Energian lämmön ja tuotannon päällikkö Ari Raunio.

Porvoon Energialla on noin 2050 kaukolämmön liittymää, mikä tarkoittaa noin 35 000 asiakasta.

 

Lisätietoja:
Oskar Tillander, kaukolämpöpäällikkö, Porvoon Energia Oy – Borgå Energi Ab