Siirry sisältöön

Näytä kaikki Tiedotteet Häiriötiedotteet Artikkelit

Arkisto

Ropo Capital on uusi yhteistyökumppanimme

Olemme ulkoistaneet sähkölaskujen välityksen, maksuneuvonnan, myyntireskontran sekä perinnän kotimaiselle Ropo Capital Oy:lle 1.6.2018 alkaen. ”Erityisesti perinteisen paperilaskun tiedoilla maksavien sekä yritysten, joilla on käytössä verkkolasku, on hyvä huomioida, että laskun ulkonäön lisäksi myös maksamiseen liittyvät tiedot muuttuvat”, toteaa Porvoon Energian laskutuspäällikkö Alexander Lökfors.

Jatkossa Ropo Capital vastaa sähkölaskujen maksamiseen liittyvästä asiakaspalvelusta. Laskun sisältöön liittyvissä asioissa ja kaikkiin sopimusasioihin vastaa kuten ennenkin Porvoon Energian tuttu asiakaspalvelu. Kaukolämpöreskontra ja laskutus toimivat entiseen tapaan Porvoosta käsin.

Keskittymällä ydinliiketoimintaan Porvoon Energia vahvistaa asemaansa yhtenä markkinoiden ympäristötietoisimpana energiayhtiönä. ”Keskittyminen edellyttää toimintamalliemme jatkuvaa analysointia ja kehittämistä. Yhteistyö Ropo Capitalin kanssa on meille iso positiivinen muutos, jonka tavoitteena on vapauttaa resursseja ja panostaa mm. myynnilliseen asiakaspalveluun”, toteaa talousjohtaja Merja Wilkman.

Lisätietoja:
Merja Wilkman, johtaja, talous ja hallinto, Porvoon Energia Oy, puh. 040 707 1944, merja.wilkman(a)porvoonenergia.fi