Siirry sisältöön

Näytä kaikki Tiedotteet Häiriötiedotteet Artikkelit

Arkisto

Solteq toimittaa asiakaspalvelujärjestelmän Porvoon Energialle

Porvoon Energia Oy – Borgå Energi Ab ja Solteq ovat allekirjoittaneet sopimuksen asiakaspalvelujärjestelmän toimittamisesta ja käytöstä palveluna. Ratkaisu sisältää sähkön myynnin ja siirron sekä kaukolämmön asiakaspalvelujärjestelmän sekä loppuasiakkaille tarkoitetut sähköiset palvelut.

Porvoon Energian kehitys- ja ympäristöjohtaja Jukka Rouhiaisen mukaan Solteqin järjestelmä auttaa henkilöstöä jokapäiväisissä tehtävissä ja Porvoon Energiaa yrityksenä strategisten tavoitteiden saavuttamisessa. Samaa järjestelmää voidaan käyttää eri tuotealueilla, joten se on erityisen sopiva Porvoon Energian kaltaiselle “multi utility” -yritykselle.

”Haluamme olla energiayhtiöiden eturintamassa ja päädyimme siksi valinnassamme Solteqin moderniin ja helppokäyttöiseen kokonaisratkaisuun, jonka avulla pystymme yhä paremmin palvelemaan asiakkaitamme sekä laajentamaan tuotteitamme ja palveluitamme joustavammin.”

Solteq panostaa vahvasti energia-alan toimijoiden liiketoiminnan kehittämiseen digitalisuuden avulla.

”Porvoon Energia on edistyksellinen yritys, ja siksi meille erityisen kiinnostava asiakkuus. Kumppanuutemme auttaa Porvoon Energiaa heidän uudistuksissaan muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja antaa meille mahdollisuuden kehittää ratkaisujamme edelleen”, summaa Juha Rokkanen, EVP, Digital Services, Solteq.

Porvoon Energia ottaa Solteq inWorks-tuoteperheeseen kuuluvan kokonaisratkaisun käyttöönsä vuonna 2020.

 

Lisätietoja:

Juha Rokkanen, EVP, Digital Services, Solteq

Jukka Rouhiainen, kehitys- ja ympäristöjohtaja, Porvoon Energia Oy

 

Solteq on pohjoismainen toimialariippumaton digitaalisen liiketoiminnan ratkaisuihin erikoistunut toimija. Asiakkaillemme olemme kumppani, joka tietää miten digitaalinen murros käännetään voitoksi toimialasta riippumatta. Viidessä maassa työskentelevien yli 550 asiantuntijan voimin toteutamme ratkaisuja pääosin Pohjoismaihin.

Porvoon Energia Oy on edelläkävijä energiantuotannon puhtaudessa ja haluamme tuottaa porvoolaisille ja muille suomalaisille sellaisia energiaratkaisuja, jotka tekevät päästöjen vähentämisen mahdolliseksi. Ollaksemme luonnollinen valinta, kaikki myymämme sähkö on hiilineutraalia sekä päästötöntä ja kaikki tuottamamme kaukolämpö on lähes 100 % uusiutuvaa. Tuotamme ja myymme Suomen Luonnonsuojeluliiton sertifioimaa EKOenergiaa, mikä täyttää kaikista tiukimmat kansainväliset kestävyyskriteerit. Olemme myös täyttäneet EU:n energiantuotannon vaatimukset vuodelle 2050 jo nyt.