Siirry sisältöön

Näytä kaikki Häiriötiedotteet Tiedotteet Artikkelit

Arkisto

Toistaiseksi voimassa olevien sähkösopimustemme hinta laskee jälleen

Porvoon Energia laskee jo toisen kerran toistaiseksi voimassa olevien sähkösopimustensa (Ilmastoviisas Original, Wind Original ja EKO Original) energian myyntihintoja, nyt 1.5.2023 alkaen. Samalla tuotteiden hinnoittelussa siirrytään kahteen hinnoittelujaksoon vuodessa: kesähintaan, joka on voimassa huhti-lokakuussa sekä talvihintaan, joka on voimassa marras-maaliskuussa. Muutos koskee energian hintaa, perusmaksut säilyvät entisellään.

Vuoden 2023 alku oli Porvoon Energialle huomattavasti pelättyä parempi ja melkein kaikki markkinariskit ovat toteutuneet eduksemme”, toteaa Porvoon Energian toimitusjohtaja Måns Holmberg, ja jatkaa: ”Haluamme jakaa onnistumisemme tuottaman tuloksen oman toimialueemme asiakkaiden kanssa, joten olemme päättäneet laskea toistaiseksi voimassa olevien Original-tuotteidemme hintoja uudelleen, toukokuusta 2023 alkaen.”

Samalla siirrymme toistaiseksi voimassa olevien sähkösopimustuotteidemme – Ilmastoviisas Original, Wind Original ja EKO Original – hinnoittelussa kahteen erilliseen hintajaksoon vuodessa: kesähinta on jatkossa voimassa ajanjaksolla 1.4. – 31.10. ja talvihinta ajanjaksolla 1.11. – 31.3.

Tämä tarkoittaa sitä, että edellä mainittujen sähkösopimustuotteidemme hinta muuttuu jatkossa kaksi kertaa vuodessa automaattisesti: 1.4. ja 1.11.”, täsmentää Porvoon Energian asiakkuuspäällikkö Maria Käki, ja toteaa: ”Useat asiakkaamme ovat siirtyneet kevään aikana pörssisähkösopimukseen, mutta talven lähestyessä toiveena on jälleen ennustettavampi ja siten vakaampi tuote hinnoittelultaan. Toivomme uudistuksen vastaavan kysyntään ja vähentävän asiakkaidemme tarvetta sopimusvaihtoihin lyhyellä ajanjaksolla.

Sähkön hinta koostuu perusmaksusta (euroa/kuukausi) sekä energiamaksusta (snt/kWh). Toukokuun alusta lähtien esimerkiksi Ilmastoviisas Original-tuotteellemme hinta yleissähkösopimuksena on:

  • 9,9 snt/kWh (sis. alv 24 %) huhti-lokakuussa
  • 14,9 snt/kWh (sis. alv 24 %) marras-maaliskuussa

Väliaikainen arvonlisäveron muutosjakso on päättynyt ja arvonlisävero on 1.5.2023 alkaen taas 24 %.

Porvoon Energia alensi toistaiseksi voimassa olevien Original-sähkösopimustuotteiden hintoja edellisen kerran vain kuukausi sitten, huhtikuun 2023 alusta alkaen.

 

Lisätietoja:

Maria Käki, asiakkuuspäällikkö, Porvoon Energia Oy – Borgå Energi Ab
Måns Holmberg, toimitusjohtaja Porvoon Energia Oy – Borgå Energi Ab

 

Hinnasto 1.5.2023 alkaen