Siirry sisältöön

Näytä kaikki Tiedotteet Häiriötiedotteet Artikkelit

Arkisto

Viikonlopun rankka räntä- ja lumisade aiheuttaa sähkökatkoksia alueellamme

Tilanne 21.2.2016 klo 10.30

Viikonlopun rankka räntä- ja lumisade tarttuu puihin ja oksiin. Sähköjohtojen päälle pudonneet raskaat, märät oksat ja puut aiheuttavat sähkökatkoksia eri puolilla aluettamme. Tällä hetkellä noin 295 kotitaloutta on ilman sähköä. Ensimmäisen vikailmoituksen saimme aamulla noin klo 7:00 aikaan. Uusia sähkökatkoksia esiintyy edelleen. Tilanne vaihtelee korjauskytkentöjen edetessä.

Tilanteen kehittymistä voit seurata reaaliajassa nettisivuillamme olevalta häiriökartalta.Kartta avautuu tästä.

Mikäli kiinteistön sähköt käyttäytyvät oudosti, esim. valot palavat kirkkaammin tai himmeämmin, on sähköt välittömästi katkaistava pääkatkaisijasta ja soitettava hätäilmoitusnumeroomme 020 690 144. Syynä voi olla sähköverkon nk. nollavika, jolloin vaarana ovat laitevauriot, tulipalo ja sähköiskut.

Työtämme nopeuttamiseksi pyydämme teitä ilmoittamaan meille, mikäli huomaatte kaatuneen puun tai oksia roikkumassa linjalla. Ilmoituksen voi tehdä vikailmoitusnumeroomme 020 690 144.

MUISTUTAMME! Mikäli näette maassa makaavia sähköjohtoja kehotamme olemaan todella varovaisia. Johtoihin ei missään nimessä saa koskea, vaan raivaustyöt on jätettävä asentajillemme.

Pahoittelemme asiakkaillemme räntä- ja lumisateesta aiheutunutta haittaa. Henkilökuntamme tekee parhaansa, että sähköt saadaan kaikille palautettua mahdollisimman pian.