Siirry sisältöön

Ebbo Venlat loppusuoralla

Haastattelimme Ebbo Venlat -joukkuetta vielä ennen pian koittavaa kisapäivää.

 

Petra Bärlund-Hämäläinen:

“Nopeasti vuosi on mennyt. Jännittää, pelottaa, naurattaa ja kummastuttaa tämä tuleva koitos. Kunto on noussut ja hetkittäin myös etenemisnopeus metsässä on nopeutunut. Kartanluku on kehittynyt, mutta on todettava ettei suurennuslasitkaan aina kaikkia yksityiskohtia auta hahmottamaan.”

Miranda Hanska:

“Hyvin ovat kevään harjoitukset menneet. Paljon olen käynyt Jukolan harjoitteluradoilla. Välillä yksin ja välillä jonkun muun kanssa.”

 

Metsä kutsuu Ebbo Venloja: Marianne Nordström (vas.), Petra Bärlund-Hämäläinen, Miranda Hanska ja Johanna Koskivaara.

Välillä on katsottava kartalta missä ollaan. Petra Bärlund-Hämäläinen (vas.), Miranda Hanska, Marianne Nordström ja Johanna Koskivaara.

Marianne Nordström:

“Välillä motivaatio ollut hakusessa, mutta se lienee kuuluu asiaan. Uskon, että koko joukkueen tavoite on saada ainutkertainen kokemus osallistumalla maailman suurimpaan suunnistuskilpailuun omassa kylässä ja sivumausteena löytää kaikki rastit.

Lähtiessämme tähän ei meistä kukaan osannut arvata tällaista julkisuutta ”yllytyshulluista tavis tädeistä”. Meillä on ollut ilo ja kunnia olla Ok Trianin kummijoukkue ja saada heiltä tälle matkalle mukaan asiantunteva valmentaja/suunnistaja Terese Hagman. Näkisin, että jos tämä rohkaisee jotakuta kokeilemaan myös kypsemmällä iällä suunnistusta tai jotakin uutta harrastusta niin silloin tämä kaikki kannatti.”

Johanna Koskivaara:

“Hauskaa on ollut. Joka viikko on ollut joku suunnistusharjoitus. Nyt alkaa jo vähän jännittää tulevat kisat.”

 

Koko juttusarjan pääset lukemaan täällä.

_ _ _

Koonnut: Maarit Gabrielsson
Kuvat: Ebbo Venlat