Siirry sisältöön

Porvoon Energian hankekartalta tarkistat nopeasti, miten ja missä sähköverkko kehittyy

Porvoon Energian verkkosivuilla on julkaistu hankekartta, josta voit nopeasti tarkistaa, missä Porvoon Energian palvelualueella tehdään sähköverkon parannus- ja kehitystöitä. Töiden tavoitteena on nostaa sähkön toimitusvarmuutta ja kehittää verkkoa tavoitteellisesti.

Sähköverkon kehittäminen ja rakentaminen ovat tärkeä osa Porvoon Energian sähköverkkoyhtiön toimintaa. Erilaisista kehityshankkeista tiedottaminen on nyt mahdollista uusien työkalujen myötä, ja tärkeä osa asiakaslähtöistä viestintää.

Porvoon Energian hankekartalta löytyvät merkittyinä esimerkiksi linjaraivaustyöt, joilla tarkoitetaan puiden harvennusta sähkölinjojen läheisyydestä. Linjaraivaustöillä ehkäistään vahinkoja, joita voi syntyä esimerkiksi myrskyjen ja lumikuormien takia. Kartalta voi myös tarkistaa maakaapelointitöitä, uusien verkkojen rakentamisen tilannetta sekä erilaisia huolto- ja mittaushankkeita. Kartalta voi kätevästi valita hanketyypin ja tarkastella hankekohtaisesti mm. budjettia tai aikataulua sekä tarkistaa hankkeen yhteyshenkilön tiedot. Kätevää, eikö totta!

Tutustu hankekarttaan! Pbe.fi/hankekartta

Suurin osa Porvoon Energian sähköverkon kehityshankkeista kohdentuu sähköverkon maakaapelointiin, mikä on tehokkain tapa ehkäistä sääilmiöistä johtuvia sähkökatkoja. Tavoitteena on, että 60 % sähköverkosta olisi maakaapeloitu vuoteen 2028 mennessä.