HÄIRIÖTIEDOTTEET!

Tekninen häiriö Online-palvelussamme

Uncategorized

Tilanne 5.4.2023 noin klo 9.00: Vika on saatu korjattua ja Online-palvelumme toimii jälleen normaalisti. Pahoittelemme katkosta aiheutunutta haittaa.   Tilanne 4.4.2023 noin klo 22.00: Vikaa selvitetään ja se pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa haittaa.

Kaukolämpöverkon saneeraustyöt aiheuttavat tiistaina 4.4.2023 lähes koko päivän lämpökatkon alueella Aleksanterinkadun ja Pihlajatien risteys – Lokkitie – Kevätkummun ostoskeskus

Uncategorized

Asennamme huomenna tiistaina 4.4.2023 uudet kaukolämpöputket ja korjaamme saneerausalueella olevan vuotokohdan. Saneeraustyöt aiheuttavat lähes koko päivän lämpökatkon ja alue on ilman lämmintä vettä, kunnes saneeraustyöt etenevät ja valmistuvat. Lämpökatkon arvioitu ajankohta: Tiistaina 4.4.2023 klo 10.00 – 00.00. Lämmöt palautuvat vaiheittain. Saneerausarvion mukaan ensimmäinen osa alueesta saa lämmöt päälle noin klo 16, seuraavat noin klo 18… Read more »

Eräpäivän siirto tai laskun maksuasiat helposti Ropo Online-palvelussa – tai ota yhteys Ropoon

Uncategorized

Eräpäivää voit siirtää veloituksetta ennen alkuperäistä eräpäivää. Muistutus- ja perintävaiheessa olevan laskun osalta maksuajan pidennyksestä aiheutuva kulu on enintään 5 € (yritykset 10 €), mikäli maksuaikaa pidennetään vähintään 14 vuorokautta. Eräpäivän siirron voi helpoiten tehdä Ropo Online -palvelussa. Ropon palvelunumero on 09 2315 0468. Kaikki laskun maksamiseen liittyvät tiedustelut Ropo Capital puh. 09 2315 0468, porvoonenergia@ropocapital.fi… Read more »

Korjaamme kaukolämpövuotoa Werner Södeströmin kadulla

Uncategorized

Tilanne 14.1.2023 noin klo 15.45 Kaukolämpövuoto on nyt korjattu ja lämmönjakelu toimii taas normaalisti. Pahoittelemme asiakkaillemme katkoksista aiheutunutta haittaa.   Tilanne 14.1.2023 aamulla Korjaamme kaukolämpöputken vuotoa Werner Södeströmin kadulla. Alue on ilman lämmintä vettä, kunnes vuoto saadaan korjattua. Korjaustyön arvioidaan valmistuvan tänään lauantaina aamupäivän aikana. Pahoittelemme asiasta aiheutuvaa haittaa asiakkaillemme.   Tilannetta voi seurata kotisivuillamme:… Read more »

Osa joulukuun sähkölaskuista vielä toimittamatta – korjattu

Uncategorized

Edit; Lähes kaikki joulukuun laskut on lähetetty. Osa asiakkaistamme ei vielä ole saaneet joulukuun sähkölaskuaan, johtuen tietojärjestelmäongelmasta, jonka puolestaan on aiheuttanut nopealla aikataululla toteutettu tilapäinen arvonlisäalennus. Pahoittelemme viivästystä!

Korjaamme kaukolämpövuotoa Werner Södeströmin kadulla

Uncategorized

Tilanne 28.10.2022 noin klo 18.15 Kaukolämpövuoto on nyt korjattu ja lämmönjakelu toimii taas normaalisti. Pahoittelemme asiakkaillemme katkoksista aiheutunutta haittaa.   Tilanne 28.10.2022 noin klo 13.10 Korjaamme tänään perjantaina 28.10.2022 kaukolämpöputken vuotoa Werner Södeströmin kadulla. Alue on ilman lämmintä vettä, kunnes vuoto saadaan korjattua. Korjaustyön arvioidaan valmistuvan päivän aikana. Pahoittelemme asiasta aiheutuvaa haittaa asiakkaillemme.   Tilannetta… Read more »

Lyhyt sähkökatko alueella Kaupunginhaka

Uncategorized

Lyhyen sähkökatkon alueella Kaupunginhaka aiheutti kaivinkoneen vaurioittama maakaapeli. Sähköt on saatu palautettua kaikille asiakkaillemme. Pahoittelemme sähkökatkon aiheuttamaa haittaa asiakkaillemme.