Siirry sisältöön

Näytä kaikki Tiedotteet Häiriötiedotteet Artikkelit

Arkisto

Antti Vilkuna Suomen Voiman toimitusjohtajaksi

Suomen Voima Oy:n hallitus on nimittänyt DI Antti Vilkunan yhtiön toimitusjohtajaksi. Vilkuna aloittaa tehtävässään 1.8.2017.

– Teimme perusteellisen rekrytointiprosessin. Yhtiö on vielä kehitysvaiheessa, ja Vilkuna tuo meille vahvan johtajakokemuksensa ja erinomaisen toimialaosaamisensa. Olemme erittäin tyytyväisiä, sanoo Suomen Voima Oy:n hallituksen puheenjohtaja Patrick Wackström.

Antti Vilkunalla (synt. 1963) on yli 25 vuoden kokemus energialiiketoiminnasta sekä sen toiminnan johtamisesta. Vilkuna siirtyy Suomen Voimaan Katternö Groupista, jossa hän on vastannut yhtiöryhmän strategisesta liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on myös toiminut Kanteleen Voiman ja tuulivoimayhtiö Puhurin toimitusjohtajana. Näiden yhtiöiden toimitusjohtajuus säilyy Vilkunalla myös Suomen Voimaan siirtymisen jälkeen.

– Suomen Voima hankkii vähäpäästöistä ja uusiutuvaa energiaa kuudelletoista omistajayhtiölleen. Se on mielenkiintoinen tehtävä voimakkaasti muuttuvassa energiamarkkinassa. Suomen Voimalla on erittäin hyvä pohja, jonka turvin on hyvä lähteä kehittämään uutta, Vilkuna sanoo.

Suomen Voiman pääkonttori sijaitsee Porvoossa. Vilkunan nimityksen myötä yhtiö avaa konttorin Vaasaan.