Skippa till innehållet

Visa alla Felmeddelanden Meddelanden Artiklar

Arkiv

Borgå Energi börjar med elektroniska betalningspåminnelser

Om du glömmer betala din räkning senast på förfallodagen får du nu en elektronisk betalningspåminnelse. Den kommer till samma ställe dit räkningen kom. Den elektroniska betalningspåminnelsen är ett snabbt och smidigt sätt att reagera på en obetald räkning.

Vi tar de elektroniska påminnelserna i användning för de betalningspåminnelser vi skickar ut efter den 1.4.2024. De elektroniska betalningspåminnelserna gör det snabbare och lättare att reagera på en obetald räkning”, säger Borgå Energis faktureringschef Alexander Lökfors. ”De elektroniska betalningspåminnelserna hjälper oss dessutom minska mängden möjliga fördröjningar och fel som kan uppstå då vi skickar ut pappersversioner”, fortsätter Lökfors.

Den elektroniska påminnelsetjänsten täcker de vanligaste elektroniska distributionskanalerna som kan ta emot dem. Det gäller största delen av de tjänster för e-fakturor och direktbetalning som bankerna erbjuder, e-postfakturor och företagens nätfakturor. Ropo Capital är Borgå Energis samarbetspartner i fråga om fakturering.

Påminnelserna skickas också i fortsättningen till pappers om den faktureringskanal som kunden har valt inte gör det möjligt att ta emot elektroniska betalningspåminnelser.

 

Tilläggsinformation:

PBE fakturering
tel. 019 661 4140, laskutus@pbe.fi

Alla förfrågningar som har att göra med att betala räkningar Ropo Capital
tel. 09 2315 0468, porvoonenergia@ropocapital.fi eller Ropo Online-tjänsten www.ropocapital.fi/ropo-online