Skippa till innehållet

Visa alla Felmeddelanden Meddelanden Artiklar

Arkiv

Öppna dörrars dag på servicekontoret

Text och bilder Maarit Gabrielsson

Det var tidvis trångt om saligheten i Borgå Energis nya servicekontor på Lundagatan 7 i lördags, då folk stack sig in för att titta på de nya utrymmena och dricka ett glas glögg.
Bolagets huvudkontor har flyttat till Tolkis och ett separat servicekontor öppnades i stället i stadens absoluta centrum.
-Vi fick de sista möblerna i går och hann just montera ihop dem före pressvisningen på eftermiddagen, skrattar försäljningschef Janette Englund, som också basar för servicekontoret.

Borgå Energis kommunikationschef Ella Kaasinen konstaterade nöjt att bolaget nu finns på en synligare plats.
-Hit till centrum är det lätt att komma också för dem, som inte är bilburna. Vi har satt upp ljusskyltar för att också synas bra i gatubilden.
-Samtidigt med flyttningen har vi förlängt öppethållningstiden från måndag till torsdag 9-17 och fredagar 9-15 för att ge besöksmöjlighet också åt dem, som har svårt att komma ifrån på dagen.

Det stod barnvagnar parkerade framför Borgå Energis nya servicekontor på Lundagatan 7 medan familjerna bekantades sig med de nya utrymmena och avnjöt ett glas glögg.

Niina Kokko (till vänster), Camilla Ek, Nichlas Lindström och Josefine Walldén betjänar det gröna energibolagets kunder på Lundagatan 7. Ninni Ukkola-Suuronen skötte växeln i det tidigare huvudkontoret vid Mannerheimgatan.

Det var tidvis trångt om saligheten.

Topi Hämäläinen och Maj-Britt Sännälä höll det för mycket viktigt att Borgå Energi skulle förbli ett av staden ägt energibolag och att det inte skulle säljas åt något internationellt bolag.

Luftballongerna var eftertraktade bland småbarnen. Winston (till vänster) och Duka Jones hade fått var sin. Lilla Aava hade mycket att förundra sig över i allt ståhej.

Emilia och Janne Pettersson, i mitten på bilden, kom med sina barn Elin (i vagnen) och Melwin för pepparkakor och godis.

Virpi Brulfer, som nyligen flyttat till Borgå, ville bekanta sig med de nya utrymmena.

Borgå Energis käcka damer delade ut ballonger framför köpcentret Lundi. Ninni Ukkola-Suuronen gav en ballong åt Peppina Heikkinen, vid pappa Hannu Heikkinens sida.

-Vi fick de sista möblerna i fredags och hann just montera ihop dem före pressvisningen på eftermiddagen, skrattar försäljningschef Janette Englund, som också basar för centrumservicekontoret.

Borgå Energi fick mycken tack av dessa herrar, från vänster Leo Mäkinen, Rolf Bremer, Veikko Lundberg och Matti Sund.

Borgå Energis pensionerade, tidigare verkställande direktör Roy Granroth tog sig också han en titt på de nya utrymmena.